Workshop Bierbrouwen Amsterdam

Workshop Bierbrouwen in Amsterdam:

Leer je eigen bier brouwen! Ontdek het hele brouwproces: het schroten en maischen, filteren, kruiden toevoegen en natuurlijk ook het leukste van allemaal: het proeven.

Wat doe je tijdens deze workshop?

  • Je wordt ontvangen door onze bierbrouwer 
  • Je maakt kennis met de grondstoffen van bier, leert over de verschillende soorten bier, leert over het brouwproces en gisting
  • Je gaat zelf door het hele brouwproces
  • Je proeft een aantal lekkere biertjes 
  • De workshop duurt bij elkaar circa 4 – 5 uur
  • Na afloop krijg je ongeveer 10 – 20 door jou gebrouwen biertjes mee naar huis (Het aantal biertjes dat jij mee naar huis neemt is afhankelijk van de grootte van de groep). In totaal vullen we ongeveer 60 flesjes.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen die zelf bier wil (leren) brouwen, iedereen die nog meer wil weten over bier brouwen en iedereen die een leuke dag wil beleven.

Voor bedrijven, voor personeelsuitje of teambuilding kunnen wij in overleg arrangementen samenstellen en ook op afwijkende dagen en tijden workshops organiseren. Neem voor meer informatie telefonisch of per email contact met ons op.

Hoeveel deelnemers kunnen in een workshop?

Er wordt gebrouwen in een groep van ongeveer 3 – 8 personen, maar aanmelden kan ook individueel.

Wat zijn de kosten van het workshop bierbrouwen?

€ 105 per persoon voor theorie én praktijk, inclusief bierproeverij, wat hapjes en natuurlijk een aantal flesjes van jouw zelf gebrouwen bier.

Aanmelden?

Tijdelijk organiseren wij geen publieke workshops, maar het is uiterlijk mogelijk om een privé-workshop op locatie te organiseren. Stuur ons aub. hiervoor een aanvraag.